Cautare

5482 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 bihor educatori" (5.69 secunde)
Mai toate concursurile de angajari despre care am scris in ultima vreme se aseamana la rezultate. La politisti doar unul a trecut, cei de la Politia de frontiera se asteapta la aceleasi rezultate, titularizarile de la profesori au avut tot rezultate dezastruoase, concursurile de magistrati la fel.
Convins ca PDL va guverna incepand cu 1 ianuarie 2009, Petru Filip a declarat ca o parte dintre candidatii PDL Bihor vor primi functii importante.
El a fost director al Spitalului Teritorial Orasenesc Stei intre anii 1978-1986, apoi medic inspector la Directia Sanitara Bihor pana in 1990, cand a devenit director adjunct al Spitalului de Copii Oradea. Intre 1997 si 2009 a condus Directia de Sanatate Publica a judetului Bihor.
El a precizat ca valoarea investitiei s-ar ridica la 60 de milioane de euro, iar daca s-ar vota in CJ acest proiect in septembrie, iar licitatia s-ar organiza la inceputul anului viitor, din martie 2009 s-ar putea incepe la lucrarile de modernizare, care ar trebui sa se intinda pe maximum doi ani.
DGFP Bihor reaminteste ca OUG nr.
Conform calculelor gandul.info, disponibile pe site-ul Institutului National de Statistica (INS), care au luat in considerare populatia fiecarui judet, la nivelul lui 2009, din cele 41 de judete, la care se adauga Capitala, locuitorii din 18 judete au primit anul trecut o subventie peste media nationala.
Conform calculelor gandul.info, disponibile pe site-ul Institutului National de Statistica (INS), care au luat in considerare populatia fiecarui judet, la nivelul lui 2009, din cele 41 de judete, la care se adauga Capitala, locuitorii din 18 judete au primit anul trecut o subventie peste media nationala.
Un grup actiona in Romania, unde a derulat in perioada decembrie 2008- aprilie 2009 mai multe atacuri informatice de tip "phishing" impotriva clientilor unei banci comerciale.
cresterea economica in 2009 nu va fi mai mare de plus 1,3 la suta, cea mai slaba rata de crestere din 2001 pana in prezent.
cresterea economica in 2009 nu va fi mai mare de plus 1,3 la suta, cea mai slaba rata de crestere din 2001 pana in prezent.
Pentru prima data, institutul EuroNCAP din Bruxelles a centralizat toate rezultatele obtinute in urma testelor de impact efectuate pe parcursul anului 2009 si a identificat cea mai sigura masina a anului:
Marius Fandly (foto), director executiv adjunct la DGFP Bihor, informeaza ca, in cazul persoanelor impozabile inregistrate in cursul anului 2008, cifra de afaceri efectiv realizata se va recalcula in baza activitatii corespunzatoare unui an calendaristic intreg.
Judetul Constanta se afla pe locul trei in topul judetelor din Romania cu cele mai multe falimente inregistrate in primele trei luni ale anului 2009, au aratat reprezentantii Oficiului National al Registrului Comertului (ONRC).
La intrunirea de la Mamaia a liderilor centrali cu cei judeteni ai partidului, ca urmare a solicitarii PSD Constanta, prin intermediul vocii prim-vicepresedintelui Nicusor Constantinescu, organizatiile cu rezultate slabe au fost "decapitate". Este vorba despre Cluj, Bihor, Brasov, Alba, care au ramas fara "greii" de alta data.
Acestea reprezinta rezultate partiale, in urma introducerii si validarii rezultatelor inregistrate intr-un numar de 20.708 sectii de votare, reprezentand 95,40% din totalul de 21.706 sectii.
sa completeze si sa depuna formularul 200 "Declaratie speciala privind veniturile realizate" daca au realizat pe langa salarii si alte venituri (activitati independente, cedarea folosintei bunurilor, activitati agricole impuse in sistem real, castigurile rezultate din transferul titlurilor de valoare);
El a facut apeluri la solidaritate in vederea indeplinirii obligatiilor pentru intrarea in UE, a denuntat grupurile de interese care se ascund in spatele politicienilor si care influenteaza decizia politica in detrimentul interesului general, a semnalat problemele din Justitie, Sanatate, Administratie, Aparare, a respins acuzatiile puterii de la Chisinau indreptate impotriva Bucurestilor in aprilie 2009 si a sustinut ceea ce el a denumit necesitatea modernizarii statului, inclusiv prin modificarea Constitutiei.
330/2009 privind salarizarea unitara, Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. ... 330/2009 si abrogarea in totalitate a Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 1/2010, ale carei prevederi au generat diminuarea drepturilor salariale fata de luna decembrie 2009. ... 114/2009 care privesc reducerea numarului de personal.
Insa intrebarea cheie ramane mai departe cea ridicata in decembrie 2009, la formarea cabinetului: ... Am spus asta si in 20 decembrie 2009, la formarea cabinetului Boc:
In primele 9 luni din 2009, ponderea economiei subterane a fost estimata la 24% din PIB. ... Piata neagra si gri a reprezentat 50% din piata alimentelor in 2009. ... Conform companiei de Kearney (2009), bugetul Romaniei nu a incasat aproximativ 7% din PIB in contul impozitelor si taxelor datorate statului.
google-analytics.com